Werken bij de gemeente

Renswoude is met zo’n 5.700 inwoners de kleinste gemeente in de provincie Utrecht. Onze ambities zijn echter groot! Samen met onze inwoners werken we als bestuur en medewerkers hard aan een dorp waar het fijn wonen en werken is. De kleine schaal zorgt voor een grote onderlinge betrokkenheid, korte lijnen met het bestuur en veel afwisseling in het werk.

Open sollicitatie

Denk jij dat je heel goed in onze organisatie past maar staat hier geen vacature voor jou bij? Laat ons weten in welke functie jij wat voor ons kunt betekenen. Stuur een open sollicitatie naar Tineke Verdonk via t.verdonk@renswoude.nl. 

Stageplaatsen

Het is niet altijd mogelijk om een stageplaats te bieden. Dit is onder andere afhankelijk van het aanbod van stagiaires en van de opleiding waarvoor een plaats gezocht wordt. Ben je op zoek naar een plaats voor je stage dan kun je contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@renswoude.nl.

Vrijwilligerswerk

In Renswoude en omgeving zijn veel vrijwilligersorganisaties actief. Veel daarvan zijn op zoek naar geschikte vrijwilligers en hebben voor hen ook veel te bieden.

Kijk hier voor mogelijke vacatures in vrijwilligerswerk.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning Rianne van Ginkel (r.vanginkel@swo-sr.nl of 06- 51 647 525).