Veel huurders hebben er lang naar uitgekeken: de uitreiking van de sleutel van hun nieuwe woning, onderdeel van het nieuwbouwproject Taets van Amerongen Fase II. Op 17 april was het voor de eerste huurders dan eindelijk zover. Sinds die datum wordt vrijwel elke week een nieuw blok woningen opgeleverd. 

 Een drukke en spannende tijd voor iedereen. Er komt veel bij kijken. Dat geldt voor de huurders die van alles moeten regelen en graag aan de slag willen. Maar ook voor de medewerkers die alles zo snel maar vooral zo goed mogelijk willen regelen.

Planning

Omdat de nieuwe huurders natuurlijk graag willen weten wanneer ze aan de beurt zijn, plaatsen wij hier een overzicht van de data waarop de sleuteluitreiking gepland staat

Huisnummers 33 t/m 39 (oneven): 10 mei
Huisnummers 41 t/m 53 (oneven): 17 mei
Huisnummers 54 t/m 62 a (even): 22 mei
Huisnummers 64 t/m 66 a (even): 29 mei
Huisnummers 68 t/m 76 a (even): 7 juni

Hoe nu verder?

In de dagen voor de uitreiking ontvangt u een afschrift van het huurcontract zodat u dit vast kunt lezen voordat u het op de dag van de uitreiking ondertekent. 

Contact

Wij verzoeken u vriendelijk om nog even te wachten op de gegevens over uw woning en sleuteluitreiking en hierover niet te bellen. Natuurlijk mag u voor dringende vragen die echt niet kunnen wachten contact opnemen.