Wij zoeken voor het komende kalenderjaar een kinderburgemeester die onze burgemeester kan ondersteunen in haar representatieve taak.

Wij zoeken doenertjes met een droom. Renswoudse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij bijeenkomsten, herdenkingen en bijzondere ontvangsten.

Durf jij te zeggen wat je belangrijk vindt? Weet jij wat er speelt in jouw buurt en op school? Wil jij laten horen wat kinderen te zeggen hebben? Grijp dan nu je kans en wie weet ben jij volgend jaar de nieuwe kinderburgemeester van Renswoude.

Woon jij in Renswoude, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je deze groep mensen dan ook nog toespreken? Dan ben jij de kinderburgemeester die wij zoeken!
Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en maak een filmpje of schrijf een brief aan onze burgemeester Doornenbal. Leg uit wie je bent, wat jij leuk vindt om te doen en wat jij belangrijk vindt voor de kinderen van Renswoude. En uiteraard waarom jij denkt een goede kinderburgemeester te kunnen zijn!

Stuur je brief of filmpje voor 20 november 2023 naar secretariaat@renswoude.nl
De brief mag ook per post naar gemeente Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude, of direct in de brievenbus bij het gemeentehuis.