De Promotiecommissie Renswoude heeft als doel dit veelzijdige aanbod met toeristisch recreatieve activiteiten beter zichtbaar te maken voor zowel inwoners van Renswoude als (potentiële) bezoekers van ons mooie dorp. De promotiecommissie werkt hiervoor samen met de gemeente en met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei. 

Renswoude is een klein dorp maar heeft veel bieden: een rijke historie, een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, een ruim recreatief aanbod, gezellige horeca en een divers winkelaanbod. En dat allemaal in een natuurlijke omgeving. Daarnaast heeft Renswoude een actief verenigingsleven dat veel activiteiten en evenementen organiseert. 

De Promotiecommissie Renswoude bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die belangeloos kennis en tijd investeren in de toeristische promotie van Renswoude en het organiseren van activiteiten en evenementen. RBT Heuvelrug & Vallei vergroot via de website www.opdeheuvelrug.nl, promotiemateriaal en landelijke campagnes de zichtbaarheid van recreatieve en toeristische locaties en activiteiten in de regio.  

Wat kan de promotiecommissie voor ondernemers in Renswoude betekenen? 

Ben je een ondernemer in Renswoude die zich (gedeeltelijk) richt op toerisme en recreatie? Dan kan de Promotiecommissie Renswoude je wellicht helpen met: 

  • Een financiële bijdrage voor de organisatie van een evenement of activiteit in Renswoude. 
  • Promotionele ondersteuning van een evenement, activiteit of toeristisch recreatieve locatie in Renswoude via sociale kanalen in eigen beheer of via RBT Heuvelrug & Vallei. 
  • Het organiseren van vrijwilligers bij de uitvoering van een evenement of activiteit. 

Organiseer je een evenement of ben je op zoek naar meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf of event bij toeristen en recreanten? Stuur een mail naar promotiecommissierenswoude@gmail.com. Wij nemen contact met je op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.  

Wil je meedoen?  

Lijkt het je leuk om ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van recreatie en toerisme in Renswoude? Je bent van harte welkom om mee te helpen! De Promotiecommissie bestaat uit een diverse groep mensen met uiteenlopende achtergronden.  

Voor verschillende activiteiten zoeken we altijd vrijwilligers. Denk hierbij aan begeleiding van evenementen, de (online) communicatie rondom toeristisch recreatieve activiteiten of toeristisch recreatieve projecten zoals het ontwikkelen van fiets- en wandelroutes. Eigen ideeën of initiatieven worden gewaardeerd!  

Regelmatig bespreken we met elkaar de lopende activiteiten en projecten. Je bent van harte welkom om een keer kennis te maken en te kijken waar we jouw kwaliteiten voor kunnen inzetten.  

Meer informatie? Stuur dan een mail naar promotiecommissierenswoude@gmail.com

Volg onze activiteiten 

Volg ons via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze activiteiten en alle activiteiten en mooie plekjes in Renswoude.