Natuurliefhebbers en kindervrienden gezocht

Hou je van de natuur en lijkt het je leuk om af en toe een groepje kinderen te begeleiden bij buitenlessen? Wordt dan vrijwilliger bij “Van Luchtkasteel tot Dassenburcht”!

Op Landgoed Kasteel Renswoude krijgen kinderen van de basisscholen De Borgwal en De Stifthorst al jaren in het voor- en najaar buitenlessen in het programma “Van Luchtkasteel tot Dassenburcht”. Van het zoeken naar kleine beestjes en paddenstoelen tot het meten van de waterkwaliteit en boomfeestweek: bij elke les begeleiden vrijwilligers een klein groepje kinderen bij het uitvoeren van de opdrachten. 
Als vrijwilliger hoef je geen natuurkennis te hebben, enthousiasme is voldoende! Ook kost het niet heel veel tijd; het gaat om een paar dagdelen per jaar. Wat je ervoor terugkrijgt: leuke reacties van kinderen, de gezelligheid van de vrijwilligersgroep en regelmatig leerzame natuurexcursies. 
 

Heb je interesse? 

Of wil je een keer komen kijken bij een buitenles om te zien of het wat voor je is? Neem dan contact op met Rob en Ria van de Bor, via 0318 573 489 of r.van.de.bor@ziggo.nl