Heeft u moeite met het bijhouden van de administratie of heeft u financiële problemen en schulden? Blijf er niet te lang mee rondlopen. 

hulp bij financiële problemen en schulden: Budgetloket 

Het Budgetloket helpt ook inwoners uit Renswoude met geldproblemen.
U kunt het Budget loket bereiken via:

Dreigt u uit uw huis gezet te worden? Wordt u afgesloten van energie of water? Bel dan meteen het Budgetloket.

samen naar financiële problemen kijken: Schuldhulpmaatje

Via IDH Schuldhulp(externe link) (Schuldhulpmaatjes) kunt u een maatje krijgen die samen met u kijkt naar uw financiële problemen.

hulp voor ondernemers: Over Rood

Bent u ondernemer? Neem dan contact op met Over Rood(externe link). Heeft u eerst nog vragen, neem dan contact op met het Budgetloket.

hulp bij de administratie: de Formulierenbrigade

Voor hulp bij de administratie van uw geldzaken, kunt u contact opnemen met de Formulierenbrigade in Renswoude.  De Formulierenbrigade helpt u met het invullen van bijvoorbeeld aanvragen van toeslagen of een uitkering.

De contractpersoon is Rianne van Ginkel, 06- 51647525,  r.vanginkel@swo-sr.nl.

De hulp van het Budgetloket, IDH Schuldhulp en de Formulierenbrigade kost niets.

Zelf hulp zoeken buiten de gemeente

Op de website van het Nibud staat een stappenplan(externe link) voor het bijhouden van een administratie. En op de website Wijzer in geldzaken vindt u een overzicht(externe link) van online huishoudboekjes die u kunt gebruiken. Zo heeft u al uw geldzaken op één plek bij de hand. Humanitas Thuisadministratie(externe link) biedt tijdelijke ondersteuning wanneer u door omstandigheden even het overzicht kwijt bent. Zij helpen u op weg zodat u weer zelfstandig verder kunt.