Heeft u moeite met het bijhouden van de administratie of heeft u financiële problemen en schulden? Blijf er niet te lang mee rondlopen. 

hulp bij financiële problemen en schulden: Budgetloket 

Het Budgetloket helpt ook inwoners uit Renswoude met geldproblemen.
U kunt het Budget loket bereiken via:

Dreigt u uit uw huis gezet te worden? Wordt u afgesloten van energie of water? Bel dan meteen het Budgetloket.

hulp bij de administratie: de Formulierenbrigade

Voor hulp bij de administratie van uw geldzaken, kunt u contact opnemen met de Formulierenbrigade in Renswoude.  De Formulierenbrigade helpt u met het invullen van bijvoorbeeld aanvragen van toeslagen of een uitkering.

De contractpersoon is Rianne van Ginkel, 06- 51647525,  r.vanginkel@swo-sr.nl.

De hulp van het Budgetloket en de Formulierenbrigade kost niets.

Zelf hulp zoeken buiten de gemeente

Op de website van het Nibud staat een stappenplan(externe link) voor het bijhouden van een administratie. En op de website Wijzer in geldzaken vindt u een overzicht(externe link) van online huishoudboekjes die u kunt gebruiken. Zo heeft u al uw geldzaken op één plek bij de hand. Humanitas Thuisadministratie(externe link) biedt tijdelijke ondersteuning wanneer u door omstandigheden even het overzicht kwijt bent. Zij helpen u op weg zodat u weer zelfstandig verder kunt.

Schuldhulp voor ondernemers

Hebt u een eigen bedrijf? Dan kunt u schuldhulpverlening vragen bij uw boekhouder, een advocaat, banken of het Instituut Midden en Kleinbedrijf. Ook kunt u bijstandsverlening voor zelfstandigen aanvragen.