Heel diverse projecten in de openbare ruimte met merkbaar en zichtbaar resultaat voor onze inwoners en bedrijven. Daar draait het om in jouw afwisselende en zelfstandige functie als projectleider ruimtelijke inrichting bij de gemeente Renswoude. Je bent vanaf de initiatieffase tot aan de oplevering verantwoordelijk voor jouw projecten. Daarmee lever je dagelijks een wezenlijke bijdrage aan prettig wonen en werken in ons mooie dorp.

Dit ga je doen

Je bent als projectleider een onmisbare factor in het concreet handen en voeten geven aan vervangingsinvesteringen en aan investeringen in vernieuwing in de openbare ruimte. Denk aan noodzakelijk onderhoud aan het riool of het realiseren van straatverlichting en de hele infrastructuur in een nieuwe woonwijk. Vaak grote projecten in het kader van de gemeentelijke meerjarenplanning, maar regelmatig ook kleinere werkzaamheden die je ad hoc oppakt. Het maakt jou niet uit: jij zorgt dat projecten perfect en volgens planning worden uitgevoerd.

Daarbij ben je van a tot z verantwoordelijk voor jouw projecten. Je bent betrokken bij het opstellen van contracten voor en de aanbesteding van werkzaamheden, fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle partijen die een rol hebben in een project en je stuurt werkvoorbereiders en adviesbureaus aan. Vanzelfsprekend bewaak je de voortgang en kwaliteit van de projecten en zorgt voor de vereiste administratieve afhandeling, informatie, verslaglegging en rapportages. Omdat we het over publiek geld hebben, houd je natuurlijk ook de projectfinanciën strak in de gaten en grijp je waar nodig in. 

Als projectleider ruimtelijke inrichting ben je met je ervaring en civieltechnische kennis bovendien een belangrijke adviseur voor programmamanagers en voor anderen binnen en buiten onze gemeentelijke organisatie. Ook nadat projecten zijn afgerond. Jij staat op jouw terrein altijd klaar met raad en daad! Kortom: een brede functie waarin je de spil bent in de voorbereiding, uitvoering en nazorg van projecten die het leven in Renswoude nog mooier maken.

Dit ben jij

Jij maakt projecten op het gebied van de ruimtelijke inrichting tot een succes! Dit lukt je, omdat je goed kunt plannen en organiseren, makkelijk communiceert op alle niveaus en altijd het overzicht houdt over de projecten die je trekt. Daarbij ben je flexibel in je manier van werken, maar ook stevig en standvastig als de situatie hierom vraagt. Ook ben je creatief in je oplossingen, kun je uitstekend zelfstandig functioneren en ben je iemand die graag en goed met anderen samenwerkt.

Verder geldt voor jou:

  • Je hebt minimaal hbo-niveau door een afgeronde civieltechnische of vergelijkbare studie.
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Dit bieden we je

Een zelfstandige en brede functie bij een afdeling binnen een kleine gemeente waar je werk er écht toe doet. Een omgeving waar je de ruimte krijgt om initiatieven te nemen, om te leren en om jezelf verder te ontwikkelen. Als je bij de gemeente Renswoude werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Alles is erop gericht om flexibel te werken. Een goede balans tussen je werk en privé vinden we erg belangrijk. Je functie is ingedeeld in schaal 11 van de Cao Gemeenten. Daarbij ligt je salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring, tussen € 3.561,- en € 5.169,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, dat je op jouw manier kunt besteden, bijvoorbeeld voor extra salaris, extra verlof of aan opleidingen die je wilt volgen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op vast.

Hier ga je werken

Als projectleider werk je met ongeveer dertig collega’s bij de afdeling Fysiek en Sociaal Domein. Een afdeling waar we heel veel verschillende dingen voor de inwoners en bedrijven van Renswoude doen. Denk aan het uitvoeren van de Omgevingswet, de Participatiewet, maar ook aan het bouwen van nieuwe woningen. En dus ook alle projecten op het gebied van de ruimtelijke inrichting. We zijn een kleine gemeente en bij ons komt eigenlijk alles bij elkaar. Dat maakt werken binnen ons domein juist zo afwisselend en je hebt echt eer van je doet: je ziet en merkt het resultaat direct in ons dorp. 

Je werkt veel samen met onze andere twee projectleiders. Je hebt daarbij je eigen projecten, maar omdat we een kleine organisatie zijn nemen we onderling ook regelmatig werk van elkaar over. We zijn een leuke afdeling waar we op een informele en persoonlijke manier met elkaar omgaan. Dit met respect voor iedereen: wie je ook bent en wat je achtergrond ook is. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze boeiende functie? Neem dan contact op met Tjeerd Bosma, manager Fysiek en Sociaal Domein, via 06 31 11 77 11 of via t.bosma@renswoude.nl. Voor meer informatie over onze gemeente kun je hier op de website kijken.

Solliciteren

Weet je al zeker dat deze functie projectleider ruimtelijke inrichting perfect bij je past? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door je cv en motivatie te mailen naar w.reenen@renswoude.nl. We maken graag kennis met je! Je kunt reageren tot en met 14 november 2021.