Wilt u energie (en dus geld) besparen? Maak dan een afspraak met de energiecoaches van Energieloket Renswoude.

Logo energieloket

Het energieloket van de gemeente is er om vragen van inwoners over energie en energiebesparing te beantwoorden. Zo helpt de gemeente inwoners om energie te besparen en de energierekening wat te verlagen. De energiecoaches zijn vrijwilligers die zijn opgeleid door het Energieloket. Zij staan klaar om op afspraak bij u langs te komen en met u te bekijken waar in huis u energie kunt besparen.

Het bezoek (alleen op afspraak) is gratis en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Samen met de energiecoach loopt u een vragenlijst door om te bekijken waar u kunt besparen op gas en stroom. U krijgt heel veel tips en de energiecoach kan kleine maatregelen toepassen zoals het aanbrengen van een tochtstrip, radiatorfolie of een ledlamp. Deze materialen zitten in de energiebox die u gratis ontvangt bij een bezoek.

EnergieloketRenswoude.nl
Afspraak maken? Het energieloket is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur via telefoonnummer 06 1073 126. Of stuur een e-mail naar: Teun@energieloketRenswoude.nl