Tussen het Binnenveld en de Vendelier is een complex van 8 flexwoningen. Vier hiervan worden bewoond door jonge statushouders tot 27 jaar, de andere vier worden verhuurd aan jongeren uit Renswoude. Eén van deze woningen komt nu  beschikbaar voor verhuur.

Het is een studio (woon/slaapkamer) met een eigen keuken, wc en badkamer. De keuken beschikt over een inductiekookplaat en afzuigkap. De huurprijs blijft onder de “jongerengrens” van € 452,20 waardoor huurtoeslag aanvragen mogelijk is.

Ben je geïnteresseerd in deze studio, stuur dan een motivatiebrief aan  Woningbedrijf Renswoude. Hierin vertel je meer over jezelf en wat jij kunt betekenen voor je naaste buren. Verstuur je brief met een kopie van de voor- en achterkant van je ID bewijs én een recente salarisstrook OF uitkeringsspecificatie OF bewijs van studie van DUO mee.

Wij ontvangen je brief graag voor 15 mei a.s. Dat kan via i.walda@renswoude.nl of direct in de brievenbus van het gemeentehuis aan de Dorpsstraat 4.

De brieven worden zo snel mogelijk beoordeeld door een commissie. Word je geselecteerd dan nodigen we je uit voor een informatiegesprek, waarbij je jouw motivatie toelicht. De huurovereenkomst gaat op 1 juni 2023 in. 

Kijk op www.renswoude.nl/flexwonen-voor-jongeren voor meer informatie, een plattegrond, de voorwaarden en de tegenprestatie die wij van je vragen.