Er komen 8 wooneenheden, 4 voor statushouders en 4 voor Renswoudse jongeren die willen meehelpen bij het integreren van de statushouders in Renswoude. 

Je bent minimaal 18 en maximaal 23 jaar. Wanneer je wordt geselecteerd om te wonen in dit nieuwe project kun je hier tijdelijk wonen.Vanwege de grootte van de woning is deze alleen geschikt voor een eenpersoonshuishouden. 

Zodra bekend is wanneer deze woningen opgeleverd worden (verwachting is uiterlijk juni dit jaar), worden er bewoners gezocht en kun je “solliciteren” naar één van deze wooneenheden. Je stuurt dan een motivatiebrief. Er vindt een selectie plaats en als je bij de geselecteerde kandidaten hoort, gaan we graag een gesprek met je aan.

Houdt deze site en de Heraut in de gaten voor de startdatum en meer informatie over de procedure.

Niet vrijblijvend

Het wonen is niet vrijblijvend. Je levert graag een bijdrage aan het integreren van de statushouders. Je besteedt daar gemiddeld een paar uur per week aan. 

Inschrijving bij Huiswaarts verplicht

Ben je nog niet ingeschreven bij Huiswaarts(externe link)? Doe dat dan meteen. De wooneenheden worden NIET via Huiswaarts geadverteerd maar een inschrijving bij Huiswaarts is wel verplicht. 
Als je in één van deze woningen komt te wonen, loopt je inschrijftijd bij Huiswaarts gewoon door.