HOME  |  Over deze site

Over deze site

 • Toegankelijkheidsverklaring

  In onze toegankelijkheidsverklaring wordt aangegeven dat de eerste maatregelen op het gebied van de toegankelijkheid zijn genomen. Wij vinden het belangrijk dat de website door iedereen gebruikt kan worden. Daar besteden wij veel aandacht aan. In 2021 wordt de website opnieuw opgebouwd. Daarna laten wij een onderzoek uitvoeren naar de toegankelijkheid. De resultaten van dat onderzoek gebruiken wij om eventuele verbeteringen die nodig zijn uit te voeren. 

  lees meer
 • Is deze site veilig?

  Deze site is veilig. De informatie die u verzendt of ontvangt via de site, is privé.

  lees meer
 • Proclaimer en privacy

  Dit is de officiële website van gemeente Renswoude. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Bij de samenstelling van de inhoud van deze website betrachten wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wij doen er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden.

  lees meer
 • Gebruik van afbeeldingen

  De afbeeldingen die wij op deze site gebruiken zijn door ons zelf gemaakt of de rechten van de afbeelding zijn geregeld door aankoop of afspraak. Mocht u toch afbeeldingen aantreffen waarvan u auteursrecht heeft of waar u vragen over heeft, neem dan contact op met de webmaster via webmaster@renswoude.nl.

  lees meer