HOME  |  Inwoners  |  Wegwerkzaamheden - verkeershinder

Wegwerkzaamheden - verkeershinder

 • Groot onderhoud N224

  De provinciale weg N224 (Utrechtseweg/Dorpsstraat) krijgt in juli en augustus 2020 een grote onderhoudsbeurt. Het gaat om het traject tussen de provinciegrens bij Scherpenzeel en bij Veenendaal-De Klomp. Op de website van de provincie leest u alle informatie over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen. Ook vindt u daar de contactgegevens voor vragen over aanleiding, doel en beleid. 

  naar www.provincie-utrecht.nl/n224renswoude

 • Tijdelijke wegafsluitingen in verband met 60-kilometer-maatregelen.

  In de week van 21 t/m 25 oktober worden er 60-kilometer-maatregelen uitgevoerd aan een aantal wegen in Renswoude. Tijdens de werkzaamheden worden de wegen afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingen ingesteld. Het gaat om: Groeperweg, Kooiweg, Daatselaarseweg, Bekerweg en Hopeseweg.   

  lees meer
 • Wegafsluiting De Hokhorst

  Maandag 26 november is de asbestsanering van het dak van de sporthal gestart. Omdat deze werkzaamheden met een grote bouwkraan worden uitgevoerd en deze bovendien onder strenge voorwaarden plaatsvinden, is de straat ter plaatse voor doorgaand verkeer afgezet.

  lees meer
 • Kruispunt Rijksweg en de Klompersteeg

  Vanaf maandag 12 november wordt gewerkt aan het kruispunt Rijksweg (224) en de Klompersteeg (N418). Het asfalt wordt vervangen en het kruispunt opnieuw ingericht. Tijdens de werkzaamheden is het kruispunt volledig afgesloten. Lokaal verkeer kan gebruik maken van de Veenweg, Munnikeweg, Schras, Hoofdweg, Buurtweg/Nieuweweg en Meikade. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden op dinsdag 20 november a.s. gereed.

  lees meer
 • Omleidingen buiten Renswoude 13 - 15 juni

  13 juni tot 15 juni worden van 20.00 en 05.00 uur wegwerkzaamheden uitgevoerd.  Het gaat om locaties buiten de gemeente maar de kans is groot dat inwoners ermee te maken krijgen. Dit geldt met name voor de Heuvelsesteeg te Overberg.

  lees meer
 • Wegwerkzaamheden Woudegge en Daatselaarseweg

  lees meer
 • 24 oktober 2017 afsluiting Renswoudestraatweg

  Op 24 gaat de gemeente Ede onderhoudswerkzaamheden doen aan de Renswoudsestraatweg. Er wordt een omleiding aangegeven met verkeersborden. De werkzaamheden duren 1 dag.

  lees meer
 • Barneveldsestraat afgesloten van 11 tot 20 september

  Vanaf 11 september is de Barneveldsestraat afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. De werkzaamheden duren tot 20 september.
  Er wordt een omleiding ingesteld met gele pijlborden.

 • Werkzaamheden aan diverse straten

  De komende weken wordt er langs diverse straten aan de weg gewerkt. Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten. De definitieve data van deze afsluitingen worden op de borden aangegeven. Bij afsluiting van de weg, wordt een omleiding aangegeven met gele pijlborden.

  lees meer
 • Verkeershinder langs de Kooiweg

  Van 16 tot 30 augustus wordt er langs de Kooiweg aan de weg gewerkt. Het verkeer wordt  geregeld door verkeersregelaars. In die periode ontstaat er wel verkeershinder maar alle bewoners en bedrijven blijven bereikbaar.

 • Omleidingen op 27 april en 4 mei

  Op Koningsdag en tijdens de nationale dodenherdenking worden omleidingsroutes ingesteld. Op 27 april geldt de omleiding van 5.30 tot 8.30 uur en op 4 mei van 19.30 tot 20.30 uur.

  lees meer
 • Emminkhuizerlaan op 22 november

  Op dinsdag 22 november worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Emminkhuizerlaan. Deze is de hele dag voor verkeer afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld.