HOME  |  Inwoners  |  Vrije sector en tijdelijke verhuur  |  Tijdelijke verhuur tot 1-1-2022

Tijdelijke verhuur tot 1-1-2022

Aan de Taets van Amerongenweg staat een aantal gezinswoningen die voor tijdelijke huur worden aangeboden tot 01 januari 2022. De woningen kosten netto € 450,00 per maand. Daar komt maandelijks € 1,20 bij voor glasfonds. Er is huurtoeslag mogelijk als dit noodzakelijk is in verband met een laag inkomen. Er wordt eenmalig € 50,00 in rekening gebracht voor administratiekosten bij het afsluiten van een huurovereenkomst.  

Er geldt geen huurbescherming voor deze woningen, dus na afloop van de periode moet u zelf voor een oplossing zorgen. Het is zeker niet verstandig er te gaan wonen als u meeverhuizende kinderen heeft en/of niet aansluitend zelf in woonruimte kunt voorzien. Wel kan het een prima overbruggingsoplossing zijn als bijvoorbeeld uw nieuwe koopwoning later wordt opgeleverd en u toch uw huidige huis al uit moet.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven met het formulier Inschrijving tijdelijke verhuur.  

Toewijzing en acceptatie

Voor de toewijzing wordt gekeken naar de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Als u wordt benaderd voor een beschikbare woning, krijgt u altijd de gelegenheid om de woning te bezichtigen. U kunt dan aangeven of u woning accepteert of niet. U krijgt een paar dagen de tijd om dat te besllissen.

Houd er rekening mee dat als u in aanmerking komt voor een woning, het contract soms al heel snel in kan gaan. Daarbij kunt u denken aan een maand maar het komt ook voor dat het maar een week duurt voor het contract ingaat en u de sleutel krijgt. 

Meer informatie

Neem gerust contact op met de heer B.J.A. Rozemeijer. Hij is bereikbaar via 0318 57 81 65