HOME  |  Inwoners  |  Renswoude leeft samen (zorg, hulp, jeugd, wmo)

Renswoude leeft samen (zorg, hulp, jeugd, wmo)

Hier vindt u informatie over wat er in Renswoude geregeld is op het gebied van ondersteuning, zorg en jeugdhulp. Van u wordt verwacht dat u eerst kijkt welke oplossing u zelf of samen met anderen kunt regelen. Ook is er al veel aan ondersteuning en hulp in onze samenleving beschikbaar. Dit zijn algemene voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. 

Als u geen passende oplossing heeft kunnen vinden, dan kunt u via "ondersteuning of jeugdhulp aanvragen" uw vraag of probleem direct bij het Dorpsteam melden. 

Aangepast in verband met het Coronavirus

Ook het Dorpsteam is alleen telefonisch of per mail bereikbaar. 's Ochtends tussen 9 en 12  en 's middags tussen 2 en 4 kunt u bellen met 0318 578 150.  Het mailadres is dorpsteam@renswoude.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De spreekuren bij de huisarts, scholen en bibiotheek komen tot en met 6 april te vervallen.

Ondersteuning of jeugdhulp aanvragen / een vraag stellen

Dorpsteam Renswoude

Met vragen of problemen rond ondersteuning, zorg of opvoeden & opgroeien kunt u terecht bij het Dorpsteam Renswoude. In het Dorpsteam werken verschillende professionals samen om ondersteuning en zorg te bieden in de thuissituatie. Het team is opgezet voor alle leeftijden.

Trefpunt Renswoude

In het Trefpunt Renswoude vindt een bundeling plaats van diverse activiteiten/ diensten voor de inwoners. 

meer informatie en een maandelijks overzicht van de activiteiten