Vanzelfsprekend worden de woningen volgens het “passend toewijzen” aangeboden aan kandidaten die gereageerd hebben. Voor beide woningen geldt dat u voorrang krijgt wanneer u kernbinding heeft; zie uitleg hieronder:

Kastanjelaan 48:

Netto-huurprijs bedraagt €653,45. Deze woning uit 1976 heeft vier slaapkamers (1 op zolder met een vaste trap) en een gedeeltelijk open keuken.
Voor deze woning moet u met 3 of meer personen ingeschreven staan bij Huiswaarts. Reageer in ieder geval zo snel mogelijk via Huiswaarts.nu

Van Arckelweg 28:

Seniorenwoning (55+) met een huurprijs van €602,68. Slaap- en badkamer bevinden zich op de begane grond. Op de bovenverdieping is een tweede toilet en een slaapkamer. In deze woning worden nog diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Maatschappelijke binding:

U bent tenminste zes jaar ingezetene (ingeschreven in het bevolkingsregister) in Renswoude. Of u bent de voorafgaande 10 jaar tenminste 6 jaar aaneengesloten ingezetene van Renswoude geweest.

Economische binding:

U werkt minimaal 18 uur per week in Renswoude. U moet dit aantonen met een werkgeversverklaring. Werkt u als zelfstandig ondernemer dan moet u aantonen dat uw bedrijf in Renswoude is gevestigd. 

Reageren zonder binding:

Ook zonder binding kunt u reageren op deze woningen. Kandidaten met binding krijgen voorrang, maar als die er niet zijn, volgen anderen.

Huiswaarts.nu

De woningen die beschikbaar komen in de volgende plaatsen worden geadverteerd op www.huiswaarts.nu: Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Barneveld, Scherpenzeel, Renswoude en Nijkerk. Voor een inschrijving bij Huiswaarts.nu betaalt u eenmalig €25,00 een jaarlijkse verlenging kost €10,00.