Van woensdag 8 t/m zondag 12 maart staan er twee woningen op Huiswaarts.nu die met KERNBINDING Renswoude worden geadverteerd. 

Dit betekent dat u voorrang krijgt als u:

  • langer dan 6 jaar in Renswoude woont
    OF
  • in de afgelopen 10 jaar minimaal 6 jaar aaneengesloten in Renswoude heeft gewoond
    OF
  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en meer dan 18 uur per week heeft bij een organisatie die gevestigd is in Renswoude.

LET OP: Bij uw inschrijving moet de ‘KERNBINDING Renswoude’ aanstaan.
Dit kan de woonconsulent voor u doen. Neem daarvoor contact op met Ingrid Walda, via i.walda@renswoude.nl. Zij is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

Het gaat om de volgende woningen

  1. Van Arckelweg 24 – Eengezinswoning met tuin, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de zolder, bereikbaar via vaste trap. Huurprijs € 685,92 per maand, exclusief € 1,20 servicekosten. Voor deze woning dient u met minimaal drie personen ingeschreven te staan bij Huiswaarts. Als uw huishoudinkomen lager is dan € 34.575,- krijgt u voorrang op woningzoekenden die een inkomen van € 34.576,-  t/m € 48.625,- hebben.
  2. Het Binnenveld 14 – Bovenwoning met één slaapkamer en klein balkon. Bereikbaar via een trap, er is geen lift aanwezig. De badkamer is in 2018 gerenoveerd. De huurprijs is € 444,76 per maand, exclusief € 1,20 servicekosten. Deze woning is geschikt voor maximaal twee personen. U krijgt voorrang op deze woning als uw huishoudinkomen lager dan € 25.475 (1 persoon) of € 34.575 (2 personen) is.