Per 1 december worden de minimaregelingen in Renswoude samengebracht in de Grebbepas. Inwoners die nu gebruik maken van de minimaregelingen, krijgen de pas automatisch rond 1 december thuisgestuurd. Op de pas staat een persoonlijk tegoed, wat besteed kan worden bij winkels en verenigingen die vermeld staan op www.grebbepas.nl

Heeft u recht op minimaregelingen? 

Heeft u een laag inkomen maar maakt u geen gebruik van de minimaregelingen? Dan kunt u vanaf 1 december een aanvraag doen via www.grebbepas.nl

Meedoen

In Renswoude willen we dat iedereen mee kan doen, ook inwoners met een laag inkomen. Daarom hebben we minimaregelingen. Door deze regelingen krijgen inwoners met weinig inkomen kosten vergoed voor bijvoorbeeld sport, culturele activiteiten of schoolspullen.

Met de pas kunnen mensen met een laag inkomen meer meedoen aan (recreatieve) activiteiten in Veenendaal, Rhenen of Renswoude. Denk daarbij aan cultuur, natuur, sport of winkelen. Voor bedrijven en organisaties betekent de pas een kanaal om inwoners te bereiken en hun afzetmarkt te vergroten.

Veenendaalpas, Cunerapas en Grebbepas

Voor inwoners met een laag inkomen uit Veenendaal is de Veenendaalpas. En inwoners  met een laag inkomen uit Rhenen gebruiken de Cunerapas. Zowel de Veenendaalpas, de Cunerapas als de Grebbepas kan in alle drie de gemeenten gebruikt worden.