De gemeente regelt en coördineert het totaalonderhoud van groen, wegen en ondergrondse infrastructuur in Renswoude vanuit de gemeentewerf. Daar werken op dit moment zes collega’s die het groen- en klein onderhoud aan bestrating en wegen verzorgen. Het groot onderhoud wordt uitbesteed aan aannemers en een sociale werkplaats zorgt voor het overige groenonderhoud. 

De werf bestaat uit een collegiaal team dat gezamenlijk de calamiteiten- en piketdienst (o.a. bij gladheidbestrijding) beheert en meewerkt aan begrafenissen en voorbereidingen op de gemeentelijke begraafplaats. De organisatie is praktisch en plat georganiseerd en wordt aangestuurd door een opzichter. In verband met de pensionering van enkele collega’s, zoeken wij twee enthousiaste Groen collega’s.
 

Je baan

Je coördineert en plant de werkzaamheden voor het hele team. Je onderhoudt contact met aannemers en leveranciers. Je registreert de werkzaamheden en data in de gemeentelijke systemen. Je draait mee in een collegiaal en sociaal team op de werf. Je verzorgt met je collega’s het specialistisch groen onderhoud binnen de gemeente en draait mee in de calamiteiten- en piketdienst.
Het verzorgen van begrafenissen op de gemeentelijke begraafplaats kan deel uitmaken van de werkzaamheden. Je hebt affiniteit met boomverzorging en bent ook bereid allerhande voorkomende werkzaamheden uit te voeren.

Dit ben je

Je hebt een afgeronde hoveniersopleiding op, bij voorkeur MBO niveau en enkele jaren werkervaring. Je hebt een groot rijbewijs of bent bereid deze te halen. Je bent collegiaal en vindt het leuk om mee te draaien in een gemotiveerd en enthousiast team dat zich verantwoordelijk voelt voor de uitstraling van de gemeente. Je houdt van afwisseling en buiten werken. Je hebt overzicht en overwicht. Je vindt het een uitdaging om de werkzaamheden van het team zo slim mogelijk in te plannen en maakt gemakkelijk gebruik van de diverse ICT-pakketten die je hierin ondersteunen.

Renswoude biedt

Een afwisselende en zelfstandige baan in een leuk en collegiaal team dat trots is op de uitstraling van Renswoude. Een breed takenpakket dat in eigen of gezamenlijk beheer met derden wordt uitgevoerd. Flexibele werktijden met een salaris van maximaal €3.018,- per maand exclusief 17,05% Individueel Keuzebudget en een calamiteiten- en piketvergoeding. Uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.

Interesse of nieuwsgierig? We praten graag met je verder. Neem contact op met Marc van der Poel via 06-20 42 31 95 of stuur je cv naar solliciteren@renswoude.nl  
Kennismaken doen we altijd live en zo snel mogelijk.