HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Persberichten

Persberichten

 • Renswoude meest veelbelovende Global Goals gemeente van Nederland.

  (21-01-2019)

  Vrijdag 18 januari jl. maakte VNG International bekend dat Renswoude is gekozen als meest veelbelovende Global Goals gemeente van Nederland. Wethouder Sander van ’t Foort nam de prijs van VNG International in ontvangst van Minister Kaag en VNG-voorzitter Van Zanen.

  Wethouder Van ’t Foort: ‘Wat een leuke verassing van VNG International! Dit is een flinke opsteker voor onze gemeente en regio. Daar gaan we werk van maken!’

  lees meer
 • Bouw eerste wijk met nul-op-de-meter woningen van start

  (21-01-2019)

  Op woensdag 16 januari jl. heeft wethouder Sander van ’t Foort het startsein gegeven voor de bouw van 45 sociale huurwoningen en 18 koopwoningen in het herontwikkelingsplan Taets van Amerongen. Dit betreft de eerste wijk in de Regio Foodvalley die volledig bestaat uit gasloze, duurzame woningen met nul-op-de-meter.

  lees meer
 • Huisvesting gemeente Renswoude

  (15-08-2018)

  Er is de achterliggende jaren veel gesproken over de toekomstige huisvesting van de gemeentelijke dienstverlening. In de raadsvergadering van 29 mei jl is ten aanzien van de toekomst van het gemeentehuis besloten om breder te kijken dan uitsluitend de huidige locatie op Dorpsstraat 4. De raad heeft het college gevraagd voor nog nader te bepalen locaties een analyse uit te voeren.

  lees meer
Archief