HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  World CleanUp Day 18 september Heel Renswoude schoon

World CleanUp Day 18 september Heel Renswoude schoon (08-09-2021)

Dit item is verlopen op 20-09-2021.

De werkgroep “Renswoude schoon” gaat weer een bijdrage leveren aan een schoon Renswoude en dus aan een schonere wereld. De werkgroep kan ieders hulp daarbij gebruiken. Tussen 10:00 en 15:00 uur gaan ze aan de slag. Het start- en eindpunt is Elzenhof 16. Hier kunt u een afvalzak, veiligheidshesje, prikstok en handschoenen ophalen en krijgt u (in overleg) een route toebedeeld. De geleende materialen en de volle zakken kunnen hier weer worden ingeleverd. Alle kinderen mogen ook meehelpen, jonger dan 10 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

De aandacht gaat dit keer naar de wegen in en rond het dorp. Graag wil de werkgroepj ook alle mensen bedanken die hun eigen buurt/straat opgeruimd houden. Nog belangrijker is het, om er samen voor te zorgen dat dit soort acties niet meer nodig zijn.

De gemeente verleent ook haar medewerking, stelt materialen beschikbaar en zorgt ervoor dat alle volle zakken op de juiste plaats terecht komen. Met behulp van 2 karren, speciaal ontworpen voor het opruimen van zwerfafval, kan er direct al gescheiden worden ingezameld.

Er wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand.

Aanmelden bij Rob van de Bor via 06-46258523 of r.van.de.bor@ziggo.nl