HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  We zijn weer open (op afspraak)

We zijn weer open (op afspraak) (16-11-2020)

Tijdelijk nieuw bezoekadres gemeentehuis: Lijsterbeslaan 18

Omdat het huidige gemeentehuis gerenoveerd en verbouwd wordt zijn we per 16 november jl. gehuisvest in de voormalige Borgwalschool aan de Lijsterbeslaan 18 te Renswoude.

In de bereikbaarheid is niks veranderd, deze is gelijk aan de afgelopen maanden:

Bereikbaarheid gemeente

In verband met de maatregelen rond het coronavirus is de bereikbaarheid van de gemeente aangepast. Waar mogelijk, werken de medewerkers vanuit huis. We doen ons best de dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Burgerzaken

De afdeling Burgerzaken is beperkt open en werkt alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u tussen 9.00 en 11.00 uur bellen naar 0318-578151 / 0318-578155 of mailen naar burgerzaken@renswoude.nl.

Kom niet naar het gemeentehuis als u geen afspraak hebt gemaakt. Hoewel er medewerkers aanwezig kunnen zijn, mogen zij alleen op afspraak werken om het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wist u dat u bepaalde zaken ook thuis via de computer kunt regelen? Zo kunt u via www.renswoude.nl een verhuizing online doorgeven en een uittreksel digitaal aanvragen. We vragen u om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken, zodat u niet naar het gemeentehuis hoeft te komen.

Dorpsteam

Het Dorpsteam is alleen telefonisch of per mail bereikbaar (0318-578150/ dorpsteam@renswoude.nl ). De mail wordt dagelijks gelezen en u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Woningbedrijf

Alleen spoedeisende reparatieverzoeken kunnen telefonisch worden doorgegeven. Alle overige reparatieverzoeken kunt u doorgeven via de gemeentelijke website: www.renswoude.nl/reparatie. Voor vragen over huurbetalingen of -contracten kunt u contact opnemen via huur@renswoude.nl.

Ter inzage vergunningen

In de publicaties verderop in deze Heraut staat dat vergunningen in het gemeentehuis kunnen worden ingezien. Dat is nu niet het geval. De stukken zijn uiteraard wel voor iedereen beschikbaar en het beste is om dan even contact op te nemen met de behandelend ambtenaar die in de publicatie vermeld staat.