HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Tijdelijke woonruimte in Renswoude te huur tot 1 januari 2022

Tijdelijke woonruimte in Renswoude te huur tot 1 januari 2022 (21-12-2020)

Aan de Taets van Amerongenweg in Renswoude staat een aantal gezinswoningen die tijdelijke te huur worden aangeboden tot 01 januari 2022. De woningen kosten netto    € 450,00 per maand. Daar komt maandelijks € 1,20 bij voor glasfonds. Er is huurtoeslag mogelijk als dit noodzakelijk is in verband met een laag inkomen. Er wordt eenmalig € 50,00 in rekening gebracht voor administratiekosten bij het afsluiten van een huurovereenkomst.  

Er geldt geen huurbescherming voor deze woningen, dus na afloop van de periode moet u zelf voor een oplossing zorgen. Het is zeker niet verstandig er te gaan wonen als u meeverhuizende kinderen heeft en/of niet aansluitend zelf in woonruimte kunt voorzien. Wel kan het een prima overbruggingsoplossing zijn als bijvoorbeeld uw nieuwe koopwoning later wordt opgeleverd en u toch uw huidige huis al uit moet.

Heeft u interesse? U kunt zich inschrijven via de website www.Renswoude.nl/huur. Na ontvangst van uw gegevens krijgt u binnen 14 dagen nader bericht van ons. Het kan zijn dat er geloot moet worden als er veel gegadigden zijn.

Vragen? Neemt u gerust contact op met de heer B.J.A. Rozemeijer. Hij is bereikbaar via (0318) 57 81 65