HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Presentatie ontwerpen gemeentehuis aangepast

Presentatie ontwerpen gemeentehuis aangepast (19-03-2020)

Dit item is verlopen op 19-04-2020.

In verband met het coronavirus moeten wij de selectieprocedure van de architecten aanpassen. De selectiecommissie beoordeelt de plannen op 31 maart 2020 digitaal. Helaas kunnen de inwoners niet bij de presentaties aanwezig zijn. Ook de inloopbijeenkomst van 2 april 2020 komt te vervallen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie en zijn genoodzaakt om gebruik te maken van digitale middelen. Zo kunt u toch uw vragen stellen en input geven. 

Dit betekent dat wij de 3 ingediende plannen presenteren via onze website vanaf 1 tot en met 7 april. In deze periode kunt u de plannen bekijken en er rechtstreeks via de website op reageren. Heeft u vragen over de plannen dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer De Groot, via 06-836 653 36. Alle ontvangen reacties worden op 8 april gedeeld met de leden van de selectiecommissie*, zodat zij die mee kunnen nemen in hun eindoordeel en de keuze van het winnende ontwerp.

Deze aanpassingen in het proces zijn nodig om geen vertraging op te lopen. U heeft als inwoner nog steeds de mogelijkheid om uw input te geven en uw vragen te stellen. Wij nodigen u van harte uit om daar gebruik van te maken en zo de selectiecommissie zo goed mogelijk van argumenten te voorzien.

*De selectiecommissie bestaat uit 5 leden van de gemeenteraad, 4 leden uit de gemeentelijke organisatie en 1 lid die de gemeentelijke monumentencommissie, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en de welstandscommissie Mooisticht vertegenwoordigt.

Voor vragen of meer informatie: Dhr. B. de Groot, 06 – 83 66 53 36 / b.de.groot@renswoude.nl