HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Oplevering 6 vrije sector huurwoningen Beekweide

Oplevering 6 vrije sector huurwoningen Beekweide (07-10-2020)

Dit item is verlopen op 21-10-2020.

Oplevering 6 vrije sector huurwoningen Beekweide

In Beekweide (fase8) aan de Leeuwerikweide worden in november 6 vrije sector huurwoningen, met 3 slaapkamers en een zolder opgeleverd.

Bij dit bericht vindt u de verhuurdocumentatie van deze woningen.

Om voor deze woningen in aanmerking te kunnen komen kunt u het inschrijfformulier hier invullen. De inschrijving staat open tot 21 oktober 12.00 uur. Als u DIgiD gebruikt wordt het inschrijfformulier rechtstreeks via de website verzonden. Als u geen DigiD kunt of wilt gebruiken, kunt u dit aangeven in het formulier. U krijgt dan de gelegenheid het te printen en op afspraak afgeven aan de balie.

Na de selectie van de reacties worden de kandidaten die voor een woning in aanmerking komen uitgenodigd om begin november de woningen te komen bekijken. Vervolgens worden er afspraken gemaakt voor de sleuteluitgifte.

In het formulier kunt u een voorkeur voor de woning aangeven. Op deze tekening staan de bouwnummers ingeschreven. Van links naar rechts gaat het om de bouwnummers 82 t/m 87. Bouwnummer 82 is niet meer beschikbaar wat aangegeven wordt met het rode kruis.