HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Op de Heuvelrug zoekt Covermodel voor Heuvelrug Doe & Ontdekboek

Op de Heuvelrug zoekt Covermodel voor Heuvelrug Doe & Ontdekboek (30-01-2017)

Dit item is verlopen op 28-02-2017.

Voor kids die niet van stilzitten houden!

In de zomer van 2016 lanceerde het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei voor het eerst het speciale kidsprogramma met het daarbij horende Heuvelrug Doe & Ontdekboek. Deze succesvolle campagne wordt dit jaar voortgezet. Voor het nieuwe Heuvelrug Doe & Ontdekboek is het RBT Heuvelrug & Vallei nu op zoek naar een covermodel!

Wat kinderen leuk vinden

Het Doe & Ontdekboek is samen met de jeugd ontwikkeld en samengesteld. Michiel van der Schaaf, directeur van RBT Utrechtse Heuvelrug & Vallei: “Door kinderen zelf te vragen wat ze willen, kom je tot verrassende inzichten die leiden tot producten die werken zoals het Doe & Ontdekboek. Hoe leuk is het dan als er een jongen of meisje uit de regio het nieuwe covermodel wordt. “

In het Heuvelrug Doe & Ontdekboek vindt je de ultieme Heuvelrug Bucketlist maar ook leuke raadsels en puzzels, kortingsbonnen voor leuke activiteiten in de regio en nog veel meer. 

Van het boek worden 10.000 exemplaren gedrukt die vanaf eind april onder andere verkrijgbaar zijn op diverse vakantieparken, campings, VVV’s en attracties op de Heuvelrug & in de Vallei.

Wil jij covermodel worden van het Heuvelrug Doe & Ontdekboek?

Ben jij tussen de 9 en de 12 jaar oud en zie je dit wel zitten? Geef je dan snel op. Stuur een duidelijke foto van jezelf (liefst zonder Instagram- of andere filters) en schrijf erbij waarom je graag het covermodel van het Heuvelrug Doe & Ontdekboek wilt worden. Uiteraard worden alle foto’s vertrouwelijk behandeld. Je kunt je aanmelden tot 16 februari 2017 via samenwerkenloont@hv-marketing.nl. Je vindt alle informatie terug op kids.opdeheuvelrug.nl