HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Nieuwe huurwoningen vanaf 27 december op huiswaarts.nu

Nieuwe huurwoningen vanaf 27 december op huiswaarts.nu (20-12-2016)

Dit item is verlopen op 01-07-2017.

In Beekweide worden op dit moment 20 nieuwe huurwoningen gebouwd. Vanaf 27 december wordt een aantal van deze woningen aangeboden via huiswaarts.nu. Iedereen die bij huiswaarts.nu staat ingeschreven als woningzoekende kan tot 3 januari 2017 reageren op de nieuwe woningen.

De woningen zijn bestemd voor woningzoekenden met een bruto jaarinkomen van maximaal € 35.739,-. Voor de benedenwoningen geldt een maximum van € 22.100,-

Halverwege januari 2017 wordt bekend wie voor de huurwoningen zijn geselecteerd. Deze kandidaten mogen tijdens een daarvoor georganiseerde avond laten weten voor welke beschikbare woning ze in aanmerking willen komen. Dit gebeurt allemaal op volgorde van de inschrijfduur bij huiswaarts.nu.

Het voordeel van deze vroege selectie is dat de nieuwe huurders nog kunnen kiezen uit onder andere de kleuren voor keukenkastjes, aanrechtbladen en de tegels in keuken, badkamer, toilet en keuken.

De flyer met informatie over deze woningen kunt u downloaden als pdf-bestand. U vindt in de flyer de informatie over de procedure van toewijzing, de huurprijzen, plattegronden en afbeeldingen van hoe het er allemaal uit gaat zien.

DOWNLOAD DE FLYER