HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Nieuwbouwwijk Beekweide start met nieuwe, gasloze fase

Nieuwbouwwijk Beekweide start met nieuwe, gasloze fase (11-07-2019)

Dit item is verlopen op 01-06-2020.

De jonge wijk Beekweide is volop in ontwikkeling en daar voegen we nu een nieuwe fase aan toe. In deze fase heeft de ontwikkelaar in samenwerking met de gemeente Renswoude gasloze woningen ontwikkeld. Burgemeester Doornenbal-van der Vlist en de heer De Jong, directeur van De Bunte Projecten, tekenden onlangs de overeenkomst voor fase 8.

Het gaat om 1 vrijstaande woning  en 9 rijwoningen waarvan 4 hoekwoningen. De grootte van de woningen varieert, net als de architectuur.  De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Kreeft uit Ede.

Woningzoekenden kunnen zich tot 15 juli 2019 12:30 uur voor deze woningen inschrijven met het inschrijfformulier op woneninbeekweide.nl.

Naast de 10 koopwoningen worden in deze fase ook 14 sociale huurwoningen en 6 huurwoningen voor de vrije sector ontwikkeld. Daarover volgt binnenkort meer nieuws.

Verantwoordelijk wethouder mevrouw Teunissen is verheugd dat er vervolg wordt gegeven aan de verdere ontwikkeling van het nieuwbouwproject, een co-creatie van de gemeente en De Bunte Projecten uit Ede.