HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Inloopavond Spooronderdoorgangen Veenendaal

Inloopavond Spooronderdoorgangen Veenendaal (31-05-2017)

Dit item is verlopen op 16-06-2017.

Aan de noordzijde van Veenendaal worden in de komende jaren twee onderdoorgangen onder de spoorbaan Utrecht-Arnhem aangelegd: één voor auto’s in het verlengde van Voorpoort en één voor langzaam verkeer in het verlengde van de Nieuweweg-Noord. De huidige spoorwegovergang tussen de Nieuweweg-Noord (N418) en de Klompersteeg komt te vervallen. De doorgaande route via de provinciale weg wordt vervangen door een doorgaande route via Voorpoort. De voorbereidende werkzaamheden gaan van start en het project wordt volgens planning eind 2019 afgerond. Op donderdag 15 juni a.s. wordt er een inloopbijeenkomst georganiseerd om u te informeren en om uw vragen te beantwoorden.

Inloopavond:

Wanneer:           donderdag 15 juni 2017 tussen 18.00 en 20.00 uur

Waar:                 Restaurant Bij Jan Willem / Locatie De Veenderhoeve, Stationsweg 5, 6745 XM  De Klomp

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de samenwerkende partijen in dit project: Provincies Gelderland en Utrecht, ProRail en de gemeentes Ede, Renswoude en Veenendaal. De medewerkers van de verschillende organisaties zijn aanwezig om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwsbrieven

Voor meer informatie over het project Voorpoort kunt u kijken op www.veenendaal.nl/Voorpoort. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.