HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Hoezo Renswoude?

Hoezo Renswoude? (19-09-2016)

Dit item is verlopen op 30-09-2016.

Renswoude. Kasteeldorp in de provincie Utrecht. Bakermat van de historische Grebbelinie. Uitvalsbasis voor ontspannende wandel- en fietstochten door de Gelderse Vallei en over de Utrechtse Heuvelrug. Een dorp waar we nog naar elkaar omzien en waar we er voor elkaar willen zijn. Een dorp waar we, terecht, trots op zijn.

Wíj weten wat Renswoude heeft te bieden op het gebied van wonen, werken en recreëren. Maar we vertellen dat ook graag aan anderen: aan mensen die in deze omgeving zouden willen komen wonen. Of aan ondernemers die zich hier zouden willen vestigen. En wat te denken van toeristen en vakantiegangers op zoek naar rust, ruimte en de natuur van onze Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug?

Presentatie

We hebben de afgelopen maanden, samen met de firma Memorise, intensief nagedacht over hoe wij onze gemeente Renswoude kunnen promoten – in het bijzonder als het gaat om het wonen en recreëren. Het moment is aangebroken dat wij het resultaat kunnen laten zien. Vrijdag 23 september a.s. om 16.00 uur vindt bij de rotonde van het Dorpshart de officiële kick-off van de promotiecampagne plaats.