HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Gemeente Renswoude op zoek naar een kinderburgemeester

Gemeente Renswoude op zoek naar een kinderburgemeester (28-10-2020)

Dit item is verlopen op 30-11-2020.

Renswoude zoekt, voor de periode van één kalenderjaar, een kinderburgemeester die onze burgemeester kan ondersteunen in haar representatieve taak.

Wij zoeken doenertjes met een droom. Renswoudse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij bijeenkomsten, herdenkingen en bijzondere ontvangsten.

Durf jij te zeggen wat je belangrijk vindt? Weet jij wat er speelt in jouw buurt en op school? Wil jij laten horen wat kinderen te zeggen hebben? Grijp dan nu je kans en wie weet ben jij volgend jaar de eerste kinderburgemeester van Renswoude.

Woon jij in Renswoude, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij de kinderburgemeester die wij zoeken!

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en maak een filmpje of schrijf een brief aan de burgemeester van Renswoude waarin je uitlegt wie je bent, wat je leuk vindt en wat jij belangrijk vindt voor de kinderen van Renswoude. En waarom jij een goede kinderburgemeester denkt te zijn.

Stuur je brief of filmpje voor 19 november 2020 naar secretariaat@renswoude.nl . De brief mag ook per post, dan kun je het sturen naar gemeente Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude