HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Donderdag 19 mei a.s. informatiebijeenkomst breedband in het buitengebied

Donderdag 19 mei a.s. informatiebijeenkomst breedband in het buitengebied (28-04-2016)

Dit item is verlopen op 20-05-2016.

De huidige netwerken kunnen het dataverkeer steeds minder goed aan. In de toekomst neemt het dataverkeer alleen maar toe door steeds meer ontwikkelingen in digitale toepassingen. De komende jaren wordt er in de dorpen snel internet aangelegd. De aanleg van snel internet (breedband)  met name in het buitengebied is geen vanzelfsprekendheid. Daarom zien wij het als onze taak om de krachten in het buitengebied te bundelen om op die manier een aantrekkelijker partner voor de kabelbedrijven te worden.  Samen met Gebiedsco√∂peratie O-gen en de gemeente Renswoude zijn we een traject gestart om te verkennen hoe we breedband voor ons buitengebied kunnen realiseren.

Graag nodigen wij alle bewoners en bedrijven in ons buitengebied uit voor een informatiebijeenkomst over breedband in ons buitengebied.

Wanneer       : donderdag 19 mei a.s.

Waar            : gebouw Rehoboth, Taets van Amerongenweg  66 te Renswoude.

De agenda voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

19.30 uur:  inloop

20.00 uur:  welkom door wethouder Dick Vlastuin

20.10 uur:  het hoe en wat van breedband in het buitengebied

20.20 uur:  toelichting project “breedband in het buitengebied”

20.30 uur:  wat kan de rol van de bewoners zijn?

20.45 uur:  welke vervolgstappen worden gezet?

21.00 uur:  discussie en gelegenheid tot het stellen van vragen

21.30 uur:  afsluiting

21.35 uur:  mogelijkheid om na te praten

      

Wij zien u graag op de informatiebijeenkomst om verder over dit onderwerp van gedachten te wisselen. In verband met de organisatie, is het verzoek om u vooraf aan te melden. Dit kan door een mail  met uw naam adres en woonplaats te sturen naar breedband@o-gen.nl. Informeer svp ook uw buurtgenoten over deze bijeenkomst. Wellicht hebben zij de aankondiging gemist. Voor informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Paulien Keijzer van Gebiedscoöperatie O-gen (telefoon: 033-2776397 breedband@o-gen.nl).