HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  De Valleihopper: als ander openbaar vervoer niet mogelijk is!

De Valleihopper: als ander openbaar vervoer niet mogelijk is! (14-11-2016)

Dit item is verlopen op 14-03-2017.

De trein of de bus is voor heel veel mensen een onmisbaar vervoermiddel. Maar, niet  iedereen kan er gebruik van maken. Misschien is er bij u helemaal geen station of bushalte in de buurt. Hebt u dan toch openbaar vervoer nodig, denkt u dan eens aan de Valleihopper! Of misschien bent u minder mobiel of afhankelijk van aangepast vervoer. Voor u kan de Valleihopper een comfortabele en veilige oplossing bieden, zodat u toch kunt reizen!

De Valleihopper rijdt vanaf 1 januari 2017 voor de inwoners van de FoodValley regio: gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

De Valleihopper is aanvullend openbaar vervoer, te gebruiken wanneer ander openbaar vervoer niet mogelijk is. Een rit is maximaal 25 kilometer enkele reis en begint of eindigt binnen de FoodValley regio. De Valleihopper rijdt op aanvraag van deur tot deur. De Valleihopper vervoert meerdere mensen tegelijk, naar diverse bestemmingen.

De Valleihopper is duurder dan ander openbaar vervoer, met een opstaptarief van

€ 2,95 en € 0,46 cent per km. Voor klanten die minder mobiel zijn of aangepast vervoer nodig hebben bestaat de mogelijkheid om via de gemeente voor een gereduceerd tarief in aanmerking te komen, dat vergelijkbaar is met het andere openbaar vervoer.

Regiotaxi Gelderland

De Valleihopper wordt uitgevoerd door Regio FoodValley en vervangt de Regiotaxi Gelderland. De Regiotaxi Gelderland rijdt vanaf 1 januari 2017 niet meer in de gemeenten van Regio FoodValley.

Meer informatie

Meer over de Valleihopper leest u op de website www.valleihopper.nl. Hebt u een vraag dan kun u ook bellen naar de klantenservice van de Valleihopper: 0900 66 22 662.