HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Brand sporthal de Hokhorst

Brand sporthal de Hokhorst (18-07-2018)

Dit item is verlopen op 31-10-2018.

Afgelopen woensdag 18 juli is de sporthal De Hokhorst zwaar beschadigd geraakt door een brand in het dak. Het vuur brak rond 14.00 uur uit. De materiele schade, aan voornamelijk het dak, is groot. Dankzij de snelle inzet van de hulpdiensten is grotere narigheid voorkomen. Er zijn gelukkig geen personen gewond geraakt.

Er moet veel gebeuren voordat de sporthal weer in gebruik genomen kan worden. Hoelang dit gaat duren is op dit moment niet bekend. De gemeente en het bestuur van sporthal De Hokhorst zijn in gesprek over de afwikkeling/gevolgen van deze brand. De komende periode wordt gebruikt om te onderzoeken hoe groot de schade exact is, hoe (snel) de sporthal hersteld kan worden en wat de eventuele gevolgen zijn voor de geplande activiteiten in de komende maanden. Verwachting is dat er in de loop van volgende week hier meer duidelijkheid over gegeven kan worden.

Burgemeester Doornenbal bedankt de hulpdiensten: Ik ben beretrots op de inzet van de brandweer, politie en de boa’s. Het was een voortreffelijk samenspel van alle betrokken hulpverleners. Fijn om te kunnen rekenen op zoveel vakmanschap”.