HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Bouwbedrijf Osnabrugge wint aanbesteding gemeentehuis Renswoude

Bouwbedrijf Osnabrugge wint aanbesteding gemeentehuis Renswoude (30-06-2021)

De renovatie en uitbreiding van het gemeentehuis kan van start na de zomervakantie. Op 3 juni 2021 is de aanbestedingsprocedure voor de selectie van de bouwkundig aannemer voor de renovatie en uitbreiding van het gemeentehuis afgerond. Nu de bezwaartermijn van de voorlopige gunning is verstreken zijn we zeer verheugd u te kunnen melden dat bouwbedrijf Osnabrugge uit Scherpenzeel deze aanbesteding heeft gewonnen.

Zowel op het onderdeel kwaliteit als prijs kwamen zij het beste naar voren. Bouwbedrijf Osnabrugge gaat met lokale onderaannemers de bouwwerkzaamheden uitvoeren. Zo voert o.a. Legemaat van Elst uit Woudenberg de renovatie van het monumentale deel uit en plaatst Installatiebedrijf Moesbergen uit Renswoude de installaties.

Projectwethouder Marieke Teunissen is erg blij met hoe het traject tot nu toe verlopen is. “Dit is een belangrijke stap in het proces om te komen tot een geheel gerenoveerd en deels nieuw gebouwd gemeentehuis voor Renswoude. Ik ben enorm trots op het team en kijk met vertrouwen en enthousiasme uit naar de komende periode, waarin Bouwbedrijf Osnabrugge samen met lokale ondernemers zal gaan werken aan dit prachtige icoon voor ons dorp.”

Onlangs heeft bouwbedrijf Osnabrugge naar volle tevredenheid de brandweerkazerne in Renswoude opgeleverd en het schept daarom veel vertrouwen om opnieuw een samenwerking aan te gaan.

De ondertekening van de aannemingsovereenkomst vindt binnenkort plaats. De bouwwerkzaamheden starten na de zomervakantie.