HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Bijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing Bedrijven 15 april a.s.

Bijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing Bedrijven 15 april a.s. (01-04-2019)

Dit item is verlopen op 16-04-2019.

Speciaal voor bedrijven in Veenendaal, Rhenen en Renswoude organiseren Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) en de gemeente Veenendaal op maandag 15 april een informatiebijeenkomst over de Informatieplicht Energiebesparing.

Verbruikt u jaarlijks minimaal 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m³ aardgas (equivalent) per jaar? Dan moet u per 1 juli a.s. voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. Daar komt het nodige bij kijken en daarom organiseren we op maandag 15 april voor bedrijven en instellingen een voorlichtingsavond. Deskundigen van de ODRU leggen die avond uit hoe u aan die informatieplicht kunt voldoen.

Informatiebijeenkomst

Datum                  maandag 15 april 2019, inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur

Locatie                 In de Raadzaal van het Gemeentehuis Veenendaal, Raadhuisplein 1

Toezicht en handhaving

U heeft een energiebesparingsplicht én een informatieplicht. De gemeente is verantwoordelijk voor toezicht en handhaving. U dient uw rapportage aan te leveren via het E-loket, waarna de gemeente de informatie zal controleren. Op 15 april leggen we u precies uit hoe alles in zijn werk gaat. Zo willen we u helpen om tijdig te voldoen aan uw verplichtingen.

Aanvullende informatie

Als u vragen heeft over deze uitnodiging of de bijeenkomst van 15 april, neemt u dan contact op met Marian van Wakeren via marian.van.wakeren@veenendaal.nl of  telefonisch (0318) 538 498. Kijk ook op  https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/energie-besparen/informatieplicht/bedrijven-en-instellingen.

Aanmelden

Aanmelden graag voor 12 april via de volgende link in Eventbrite

https://www.eventbrite.com/e/bijeenkomst-over-de-informatieplicht-energiebesparing-tickets-59429815177