HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Belastingaanslag 2019 is verstuurd

Belastingaanslag 2019 is verstuurd (01-03-2019)

Dit item is verlopen op 01-06-2020.

Eind februari zijn de belastingaanslagen voor 2019 verstuurd. De werkzaamheden rond de gemeentelijke belastingen worden uitgevoerd door de gemeente Veenendaal.De medewerkers in Renswoude kunnen de gegevens van de belastingen niet inzien. Veel informatie over de belastingen staat op deze website in het belastingloket. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u contact opnemen via de volgende mogelijkheden:

Formulier: Belastingen 2019

Wij adviseren u om eventuele vragen zo mogelijk te sturen via het formulier Belastingen 2019. Dit formulier komt rechtstreeks bij de afdeling Belastingen terecht. 

Persoonlijk tijdens spreekuur in Renswoude

Op de volgende woensdagen houden medewerkers van Veenendaal spreekuur in het gemeentehuis van Renswoude, steeds  van 9 tot 12 uur.:  6 en 13 maart en 10 april. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

LET OP: In de aanslag staat dat het spreekuur 6 weken lang op woensdag is. Dit klopt niet. Het is alleen op de genoemde data.

Telefonisch via 0318 538 538

Op het moment dat de aanslagen verstuurd worden, kan het erg druk zijn aan de telefoon. Wij adviseren u dan ook gebruik te maken van het eerder genoemde formulier. 


met gebruik van DigiD kunt u de aanslag, woz-waarde, enzovoort opvragen bij Belasting Renswoude via DigiD 

zonder DigiD kunt u met uw burgerservicenummer en uw geboortedatum gebruik maken van www.renswoude.datab.nl