HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Nieuwsberichten  |  Afsluiting van Oude Holleweg in verband met werkzaamheden

Afsluiting van Oude Holleweg in verband met werkzaamheden (17-06-2019)

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

In de periode van 17 juni tot en met eind augustus is de Oude Holleweg op bepaalde momenten tijdelijk afgesloten voor wegverkeer. Omliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar. U kunt hiervoor de omleidingsroute volgen welke worden aangegeven op de omleidingsrouteborden. De weg wordt afgesloten voor de veiligheid tijdens de werkzaamheden aan elektriciteitskabels ter plaatse van de Oude Holleweg vanaf de kruising met de Biesbosserweg tot aan de Utrechtseweg (N224). 

Stedin is de energienetbeheerder in Renswoude. In onze regio zorgen zij ervoor dat u over gas en elektriciteit beschikt om te wonen, werken en ondernemen. De werkzaamheden worden uitgevoerd om de leveringszekerheid van elektriciteit te borgen.

Contact

Tijdens de boorwerkzaamheden (juni en juli) kunt u voor vragen contact opnemen met Henk Stigter van Klever BV. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 06-471 507 97.

Tijdens de werkzaamheden van de aanleg van elektriciteitskabels (juli en augustus) kunt u voor vragen contact opnemen met Marco Gerritsen van Stedin. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 06-551 207 47 of per e-mail via Marco.Gerritsen@stedin.net.