HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Corona COVID-19  |  Bereikbaarheid in verband met coronavirus

Bereikbaarheid in verband met coronavirus (12-07-2021)

In verband met de maatregelen rond het coronavirus is de bereikbaarheid van de gemeente aangepast. Waar mogelijk, werken de medewerkers vanuit huis. We doen ons best de dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. U kunt ons op de volgende manieren bereiken. 

Omdat het gemeentehuis wordt verbouwd, zijn wij verhuisd naar Lijsterbeslaan 18, het voormalige schoolgebouw van De Borgwal.

het gemeentehuis 

  • U kunt alleen op afspraak in het gemeentehuis terecht. Voor Burgerzaken en voor het wegbrengen van grofvuil kunt u online een afsrpaak maken. Bel voor andere afspraken op werkdagen tussen 9 en 16 uur naar 0318 578 150.
  • U kunt gebruik maken van de diensten via deze website.
  • Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail op info@renswoude.nl.

Kom niet naar het gemeentehuis als u geen afspraak heeft gemaakt. Hoewel er medewerkers aanwezig kunnen zijn, mogen zij u alleen binnenlaten als u een afspraak heeft. Dit is om het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te beperken, ook voor u in de wachtruimte. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Weet u dat u bepaalde zaken ook thuis via de computer kunt regelen? Zo kunt u online een verhuizing doorgeven en een uittreksel aanvragen. We vragen u om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken, zodat u niet naar het gemeentehuis hoeft te komen.

burgerzaken: paspoorten, rijbewijzen, aangifte ed.

Voor de afdeling Burgerzaken kunt u hier direct een afspraak maken. Maakt u liever telefonisch een afspraak bel dan bij voorkeur 's ochtends tussen 9 en 11 uur naar 0318 578 150.

Afspraak maken voor burgerzaken


het woningbedrijf

  • Alleen spoedeisende reparatieverzoeken kunnen telefonisch worden doorgegeven. Alle overige reparatieverzoeken kunt u doorgeven via het formulier reparatieverzoek. Deze verzoeken worden zo snel mogelijk in behandeling genomen.
  • Voor een huuropzegging kunt u gebruik maken van het formulier Huuropzegging. Kunt u geen DigiD gebruiken, neem dan contact op via huur@renswoude.nl.
    Ook voor vragen over huurbetalingen of -contracten kunt u contact opnemen via huur@renswoude.nl.

de gemeentewerf

De werf is elke vrijdagochtend en 1 zaterdagochtend in de maand geopend voor het brengen van grofvuil. U kunt alleen op afspraak terecht.  De afspraak kunt u hier direct maken. Maakt u liever telefonisch een afspraak, bel dan naar 0318 578 150.   

Afspraak voor inleveren van grofvuil


Dorpsteam 

Het Dorpsteam is telefonisch en via de mail bereikbaar. Hier gelden dezelfde tijden en het algemene telefoonnummer. Het mailadres is dorpsteam@renswoude.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Ook kunt u het Dorpsteam op de inloopuren bezoeken.

  • in de bibliotheek; in de even weken op vrijdag van 10 tot 11;
  • in het ELGC aan het Dorpsplein; elke 1e dinsdag van de maand van 11 tot 12;
  • in beide basisscholen; 1 keer in de maand op woensdag, zie voor de data de nieuwsbrief van de school.

Kijk hier voor informatie over het coronavirus