HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Corona COVID-19  |  Bereikbaarheid in verband met coronavirus

Bereikbaarheid in verband met coronavirus (12-07-2021)

tekst: alleen op afspraak

In verband met de maatregelen rond het coronavirus is de bereikbaarheid van de gemeente aangepast. Waar mogelijk, werken de medewerkers vanuit huis. We doen ons best de dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. U kunt ons op de volgende manieren bereiken. 

In verband met de verbouwing van het gemeentehuis, zijn wij verhuisd naar Lijsterbeslaan 18, het voormalige schoolgebouw van De Borgwal.

het gemeentehuis 

  • U kunt alleen op afspraak in het gemeentehuis terecht. Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen 9 uur 's ochtends en 4 uur 's middags contact opnemen via 0318 578 150. Let op: voor Burgerzaken gelden andere tijden, die leest u hieronder.
  • U kunt gebruik blijven maken van de diensten via deze website.
  • Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail op info@renswoude.nl.

burgerzaken: paspoorten, rijbewijzen, aangifte ed.

De afdeling Burgerzaken is beperkt open en ook hier kunt u alleen op afspraak terecht. Voor het maken van een afspraak kunt u 's ochtends tussen 9 en 11 uur bellen naar 0318 578 151 of 0318 578 155 of mailen naar burgerzaken@renswoude.nl.

In de periode van 12 juli tot en met 30 augustus is het niet mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. U kunt op afspraak elke werkdag terecht tussen 9 en 12 uur.  

LET OP: Van 30 juli tot en met 2 augustus kunt u geen reisdocumenten aanvragen. Op 29 juli is een spoedaanvraag ook niet mogelijk

Kom niet naar het gemeentehuis als u geen afspraak heeft gemaakt. Hoewel er medewerkers aanwezig kunnen zijn, mogen zij u alleen binnenlaten als u een afspraak heeft. Dit is om het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te beperken, ook voor u in de wachtruimte. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Weet u dat u bepaalde zaken ook thuis via de computer kunt regelen? Zo kunt u online een verhuizing doorgeven en een uittreksel aanvragen. We vragen u om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken, zodat u niet naar het gemeentehuis hoeft te komen.

het woningbedrijf

  • Alleen spoedeisende reparatieverzoeken kunnen telefonisch worden doorgegeven. Alle overige reparatieverzoeken kunt u doorgeven via het formulier reparatieverzoek. Deze verzoeken worden zo snel mogelijk in behandeling genomen.
  • Voor een huuropzegging kunt u gebruik maken van het formulier Huuropzegging. Kunt u geen DigiD gebruiken, neem dan contact op via huur@renswoude.nl.
  • Ook voor vragen over huurbetalingen of -contracten kunt u contact opnemen via huur@renswoude.nl.

de gemeentewerf

De werf is op vrijdagochtend geopend voor het brengen van grofvuil. Daarnaast kunt u ook op 1 zaterdagochtend in de maand geopend. Als u belt op het moment dat u grof vuil wilt brengen, hoort u welke datum dat eventueel op zaterdag kan. U kunt alleen op inschrijving terecht. Neem hiervoor telefonisch contact op.  (geen tuinafval)  

het Dorpsteam 

Ook het Dorpsteam is alleen telefonisch of per mail bereikbaar. Hier gelden dezelfde tijden en het algemene telefoonnummer. Per mail kunt u het dorpsteam bereiken via dorpsteam@renswoude.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De spreekuren bij de huisarts, scholen en bibliotheek komen tot en met 6 april te vervallen.

Kijk hier voor informatie over het coronavirus