HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Bekendmakingen  |  Algemeen  |  24/12/2018 - Maximale inspraak voor minima

24/12/2018 - Maximale inspraak voor minima

Dit item is verlopen op 24-05-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 24-12-2018

Cliëntenraad de Vallei is een adviesraad van het college van B&W. Als zodanig komen we onder andere op voor de rechten en belangen van minima in Renswoude, Rhenen en Veenendaal. We brengen ongevraagd en gevraagd advies uit over het beleid van de gemeenten, om zo de dienstverlening aan en regelingen voor de minima te verbeteren.

Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig. Heeft u een uitkering van de gemeenten en/of maakt u gebruik van de minimaregelingen en wilt u uw mening en ervaringen met ons delen? U kunt ons schriftelijk of per e-mail uw verhaal vertellen, uw wensen/suggesties kenbaar maken, uw ideeën delen of vragen stellen. Wij gebruiken dit bij de onderbouwing van onze adviezen en om – als nodig – een vuist te kunnen maken richting de gemeenten.

Klankbordgroep
Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen, heeft de Cliëntenraad een digitale klankbordgroep ingesteld. Leden van de klankbordgroep ontvangen regelmatig een e-mail met gerichte vragen over een actueel onderwerp of een korte enquête. Dit kost de leden weinig tijd en wij kunnen onze advisering beter onderbouwen. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld, gebundeld en waar nodig onder de aandacht van de gemeenten gebracht.

Belangstelling voor deelname aan de klankbordgroep?

Meldt u dan aan via klankbord@clientenraad-devallei.nl

Er is altijd behoefte aan meer input en nieuwe leden! U bent van harte welkom!

Meer informatie over de Cliëntenraad en de klankbordgroep vindt u op www.clientenraad-devallei.nl