HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Bekendmakingen  |  Omgevingsvergunningen  |  24/09/2018 Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

24/09/2018 Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

Dit item is verlopen op 24-03-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 24-09-2018

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend waarop de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is:

  1. Activiteit ‘veranderen inrichting’: voor het veranderen van dieraantallen binnen de inrichting op het adres Grote Fliertsedijk 4 te Renswoude (ingediend op 18 september 2018).

Bovenstaande aanvraag is ingediend en wordt beoordeeld. Zodra hier een ontwerpbesluit op is genomen, wordt dit gepubliceerd in de Heraut en kan er een zienswijze worden ingediend. Dat is op dit moment dus nog niet mogelijk. Deze publicatie dient uitsluitend om u te informeren dat er een aanvraag is ingediend en dat er binnen enkele weken of maanden een ontwerpbesluit hierover zal worden genomen en bekendgemaakt. Om een aanvraag in te zien kunt u op werkdagen tussen 9 en 12 uur of buiten openingstijden op afspraak langskomen op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude.

Voor meer informatie

Mw. E. Zech, 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)