HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Bekendmakingen  |  Algemeen  |  21/10/2019 - Groepscursussen

21/10/2019 - Groepscursussen

Dit item is verlopen op 21-02-2020.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 21-10-2019

De gemeente Renswoude werkt samen met de omliggende gemeenten. 

De inwoners van Renswoude kunnen daarom gebruik maken van de groepscursussen van Veens in Veenendaal en het groepsaanbod van het CJG in Scherpenzeel.

Wil je jezelf ontwikkelen? Omdat je meer uit jezelf wilt halen? Of omdat je tegen problemen aanloopt waar je wat aan wilt doen? Iedereen in Veenendaal is welkom bij de groepen van Veens. Want iedereen heeft wel iets te leren op persoonlijk vlak, ongeacht opleidingsniveau, leeftijd of achtergrond. De groepen zijn ingestoken op wat jij wilt ontwikkelen en worden begeleid door professionele trainers. We horen dan ook vaak na afloop: ‘Zo’n groep is een cadeautje aan jezelf!' 

CJG (Scherpenzeel)

http://cjg.scherpenzeel.nl/

De onderwerpen zijn: Oudercursus opvoeden met hart en hoofd, Verder na echtscheiding, Kr8kidzz, Assertiviteit- en socialevaardigheidstraining, Online veiligheid.

Veens (Veenendaal)

http://www.veens-welzijn.nl/Groepstraining

De onderwerpen zijn: Assertiviteit, Assertiviteit voor jongeren 18-23 jaar, Inloop groep rouw en verlies, Verder na echtscheiding, Trainen leven in balans, Opkomen voor jezelf (voor mensen met licht verstandelijke beperking), Van onmacht naar kracht (voor mensen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld), Samen Sterk, Van Dromen naar Doen.