HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Bekendmakingen  |  Algemeen  |  21/10/2019 - 30 oktober 2019 startersdag voor startende en pas gestarte ondernemers

21/10/2019 - 30 oktober 2019 startersdag voor startende en pas gestarte ondernemers

Dit item is verlopen op 21-02-2020.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 21-10-2019

Kom woensdagavond 30 oktober naar de startersdag in het gemeentehuis van Veenendaal! De avond is bedoeld voor startende en pas gestarte ondernemers uit Veenendaal, Rhenen en Renswoude om informatie in te winnen voor een vliegende start van hun onderneming. Na een netwerkbuffet is er op  de startersmarkt gelegenheid voor het stellen van vragen aan ervaren ondernemers en kan kennis op worden gedaan bij interessante workshops. De toegang is gratis. Er zijn zo’n 15 stands waar de deelnemers advies en informatie krijgen over bijvoorbeeld ondernemingsvormen, flexwerken, de administratie en belastingen. Verder kunnen de aanwezige starters in twee rondes kiezen uit zes workshops: Geld lenen en risico’s afdekken door de Rabobank; de do’s en don’ts bij het starten van een onderneming; een eigen bedrijf, de 10 stappen; marketing, hoe pak je het aan; er is meer mogelijk dan je denkt; Ondernemen en Belastingen voor starters.

De startersdag is op woensdagavond 30 oktober in het gemeentehuis van Veenendaal, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor het warme netwerkbuffet. Het officiële programma start om 18.30 uur. Deelname  is gratis.

Aanmelden kan via www.startersdagveenendaal.nl. Hier staat ook meer informatie over het programma, de standhouders en de presentaties en sprekers tijdens het event.