HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Bekendmakingen  |  Omgevingsvergunningen  |  11/02/2019 Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

11/02/2019 Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 11-02-2019

De volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend:

  1. Activiteit ‘gebruik in strijd met het bestemmingsplan’: voor het uitbreiden van het kinderdagverblijf en het verminderen van caravanopslag in de bebouwing op de Groeperweg 4 en 4b te Renswoude (ontvangen op 30 januari 2019).

Bovenstaande aanvraag is ingediend en zal worden beoordeeld. Zodra hier een ontwerpbesluit op is genomen, zal dit worden gepubliceerd in de Heraut en kan hiertegen een zienswijze worden ingediend. Dat is op dit moment dus nog niet mogelijk. Deze publicatie dient daarom uitsluitend om u te informeren dat er een aanvraag is ingediend en dat er binnen enkele weken of maanden een ontwerpbesluit hierover zal worden genomen en bekendgemaakt. Om een aanvraag in te zien kunt u op werkdagen tussen 9 en 12 uur of buiten openingstijden op afspraak langskomen op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis van Renswoude.

Voor vragen of meer informatie: Mw. E. Zech, 0318 – 57 81 62 / e.zech@renswoude.nl