HOME  |  Bestuur & organisatie  |  Bekendmakingen  |  Algemeen  |  06/05/2020 Wilt u mede-eigenaar worden van zonnepanelen in Renswoude?

06/05/2020 Wilt u mede-eigenaar worden van zonnepanelen in Renswoude?

Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 06-05-2020

De afgelopen maanden heeft ValleiEnergie de opwek projecten 'zonne-energie in Renswoude’ voorbereid. Twee inwoners van Renswoude aan de Kooiweg en Barneveldsestraat hebben daken van hun gebouwen beschikbaar gesteld, om voor Renswoude en omgeving lokale en duurzame energie op te wekken. In het najaar verwacht ValleiEnergie op beide locaties circa 600 zonnepanelen op de daken te kunnen leggen.

Wilt u ook meedoen aan dit project? Dan kunt u voor deze twee locaties ValleiEnergieDelen aanschaffen. Eén ValleiEnergieDeel kost € 120 en wekt op jaarbasis ± 100 kWh op*. Wilt u weten hoeveel ValleiEnergieDelen u nodig heeft voor uw volledige stroomverbruik, dan kunt u dat eenvoudig berekenen. Deel uw jaarlijks verbruik door 100 en rond dit bedrag af naar beneden.

De aanmelding voor beide projecten is 29 april van start gegaan. Voor meer informatie of om u aan te melden voor ValleiEnergieDelen, kunt u terecht op de website: www.valleienergie.nl/renswoude.

* De daadwerkelijke opbrengst is afhankelijk van het aantal zonuren en kan per jaar variëren.

NB: beleggen voor deze projecten vindt plaats buiten AFM-toezicht