Vanaf woensdag 1 september gaat het afvalbrengstation in Ede werken met een reserveringssysteem. Vanaf dan kunt u alleen met een reservering bij het afvalbrengstation terecht. Zo behoren de wachttijden en wachtrijen tot het verleden. 

Afval brengen per auto bij afvalstation Ede

Online reserveren

Vanaf 1 augustus kunt u al een reservering maken voor september. Dit kan via de ACV-app en via www.acv-groep.nl/afvalbrengstation(externe link). Op de online kalender is te zien welke tijdstippen beschikbaar zijn. U kunt zo eenvoudig het tijdstip van afval brengen afstemmen op uw agenda. Tot 31 augustus kunt u het afvalbrengstation nog bezoeken zonder afspraak. 

Afvalpas en reserveringsbevestiging mee

Bij een bezoek aan het afvalbrengstation houdt u uw afvalpas en reserveringsbevestiging bij de hand. Ook komt u met de auto met het kenteken dat vermeld staat in uw reservering. Door het reserveringssysteem wordt de capaciteit van het afvalbrengstation optimaal benut voor inwoners van Renswoude én Ede. 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de voorwaarden voor het brengen van uw afval? Ga dan naar www.acv-groep.nl/afvalbrengstation(externe link)